Se filmen från vecka45 2016

Posted on: november 18th, 2016 by Pia Jakobsson

v.45 puff 2Ögon på självkörande bilar, världens största 3D-modell, eller robotmedarbetare i vården. Under innovationsveckan, vecka45, fylldes Östergötland med inspirerande och innovativa aktiviteter. På Dataton fick besökarna lyssna till spännande föreläsningar och paneldiskussioner med fokus på IoT (Internet of Things) och på Arla Plast diskuterades produktutveckling och avancerade material. Tack till alla er som var med och bidrog till vecka45, oavsett om det var som arrangörer, föreläsare eller besökare!

Vill du återuppleva känslan under veckan? Eller vill du veta vad som hände om du själv inte var på plats? Oavsett vilket så finns ett filmklipp från årets vecka45 här >>>Se filmklipp från 2016 års vecka45 här.