Avancerade material ger nya affärsmöjligheter

Posted on: november 4th, 2016 by Pia Jakobsson

Arla300x200Lär dig mer om hur avancerade material kan ge nya affärsmöjligheter på ett seminarium hos Arla Plast fredag den 11 november.
-  Vi kommer att berätta om hur vi utvecklar nya produkter i samverkan med våra kunder, säger Johan Orrenius, VD Arla Plast i Borensberg.
Avancerade material är ett område där Östergötland har unik kompetens och betydande resurser, både inom näringsliv och FoU-verksamhet. Det kan handla om lättare eller starkare verktyg eller utrustningar, matchade funktioner av ytor, nya kompositer med mera. Syftet med dagens seminarium är att beskriva regionens arbete med avancerade material och visa på exempel på hur detta styrkeområde kan skapa nya affärsmöjligheter.

Anmäl dig här >>