En vinst som klickar – hela tiden

Posted on: november 21st, 2013 by bjorn

Narrativepriset_1Så fick han äntligen lägga händerna på sin lilla kamera – vår vinnare av årets Facebooktävling! Fast ändå inte…

Det var Emil Axelsson, student från Norrköping, som vann Facebooktävlingen där en bild på mest innovativa företeelse premierades. Vinsten var också något av det mest innovativa som finns just nu – en Narrative Lifelogging Camera.

Men när Emil mottog priset från Martin Källström, grundare av Narrative, var det i form av ett presentkort. Kameran har precis kommit ut på marknaden och det finns en kö på över 5000 kunder.

– Jag har längtat länge, så jag kan längta en stund till, var Emils kommentar. Han har ännu inte bestämt sig för hur han ska använda kameran, som från sin position på bröstet dokumenterar livet med viss regelbundenhet och därefter samlar bilderna uppe i ”molnet”.

Narrativeprise_2– Kanske använder jag den vid speciella tillfällen…eller så lånar jag ut den till mina kompisar  så att jag också kommer med på bilderna.