Inspireras av en kvartett

Posted on: november 1st, 2013 by bjorn

industridag_blaProjektet Industridag Östergötland är ett samarbete mellan Länsstyrelsen Östergötland, regionens industriföretag, Östsam, högstadie- och gymnasieskolor, Linköpings universitet, arbetsgivar- och fackliga organisationer samt Industrikompetens. Inför Industridag arrangerar projektet inspirationsföreläsningar under Vecka45.

Industridag bjuder in rektorer, lärare, syokonsulenter och andra intressenter i länet till inspirationsföreläsningar om entreprenörskap i skolan. Syftet med föreläsningarna är att öka förståelsen kring vikten av entreprenörskap och ge inspiration om hur man kan arbeta med detta inom skolan.

Föreläsningarna kommer att hållas i Motala, Norrköping och Linköping. Föreläsare är Ellinor Eineren som är VD för Agricam, Hans Grimsell som är enhetschef på Åtvidabergs kommun och även föreläser om entreprenörskap. Magnus Klofsten från Linköpings Universitet som är professor i entreprenörskap och Kristian Svalin som är lärare i entreprenörskap på Allhamra gymnasieskola.

 

Se programmet för Norrköping måndag 4 november, Linköping torsdag 7 november och Motala fredag 8 november.